Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Επέστρεψε ο Γιούρκας


Προπονήθηκε ο Γιούρκας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ατομικό για Ρούντολφ, Πετρόπουλο. Μόνος του προς το τέλος ο Μπουμσόνγκ.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επερχόμενο αγώνα στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον ΠΑΟΚ, συνεχίστηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ συμμετείχε κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. H κατάστασή του ενόψει Τούμπας ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία, μια και ο Γάλλος στόπερ θα δώσει κανονικά το «παρών».

Από εκεί και πέρα, στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό ακολούθησαν οι Ρούντολφ, Βύντρα, Πετρόπουλος, Κοτσόλης και Χριστοδουλόπουλος με τη συμμετοχή των τριών πρώτων να κρίνεται στην προπόνηση της Τετάρτης. Σε περίπτωση που η εν λόγω τριανδρία γυμναστεί μόνη της, τότε πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Το μενού της προπόνησης εμπεριείχε ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδι σε έξι μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.
 www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου