Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ζηλιάρης σύντροφος βασάνισε την κοπέλα τουΖηλιάρης σύντροφος βασάνισε την κοπέλα του




Ζηλιάρης σύντροφος βασάνισε την κοπέλα τουΗ 18χρονη Jessica Herbert βασανίστηκε από τον ίδιο της το σύντροφο, μέχρι να του...


αποκαλύψει τον κωδικό εισόδου της στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook, γιατί πίστευε ότι φλέρταρε με άλλους!



Ο 37χρονος Jason Fleming που διατηρούσε σχέσεις με τη Jessica έχωσε ένα μολύβι στο αυτί της και την ανάγκασε να καθίσει στο μπάνιο, όπου είχε ρίξει παγωμένο νερό και την πίεσε να του αποκαλύψει το μυστικό κωδικό.



Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στο δικαστήριο, ήθελε με αυτόν τον τρόπο να την «ψαρέψει» για να ανακαλύψει αν οι υποψίες τους ότι φλέρταρε με άλλους άντρες ήταν αληθινές.



Η εισαγγελέας Georgina Buckley, δήλωσε: «Της κάρφωσε στο αυτί ένα μολύβι, επειδή εκείνη αρνήθηκε να του δώσει το password για τη σελίδα της στο Facebook. Ο Fleming την πήγε στη συνέχεια στο μπάνιο και την έβαλε στη μπανιέρα που είχε γεμίσει με παγωμένο νερό μέχρι που εκείνη του είπε ότι φλέρταρε με κάποιον άλλον. Εκείνος μπήκε στη σελίδα της και ανακάλυψε ότι είχε φίλους άλλους άνδρες».



Την επόμενη μέρα ο Fleming της επιτέθηκε ξανά, μέχρι που η νεαρή κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της.



Τη χτύπησε και της έβαλε μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι και την έπιασε από το λαιμό.



Ο ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι της επιτέθηκε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου