Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Οι «101 χρήσεις ενός νυφικού»



Όταν η σύζυγός του τον εγκατέλειψε μετά από 12 χρόνια γάμου, του είπε ότι θα μπορούσε να κάνει ότι ήθελε με το νυφικό της. Τότε ο 38χρονος Kevin Cotter έθεσε ως στόχο να αποδείξει ότι ένα νυφικό δεν είναι και τόσο άχρηστο όσο νομίζουμε.. 
101 χρήσεις ενός νυφικού
Τα αποτελέσματα της «έρευνας» του αποφάσισε να τα δημοσιεύσει στο Ίντερνετ μέσω του δικτυακού τόπου MyExWifesWeddingDress.com που δημιούργησε. Μάλιστα μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η ιστοσελίδα το επόμενο βήμα του ήταν να γράψει και βιβλίο με τίτλο: “101 Uses for My Ex-Wife’s Wedding Dress”.
101 χρήσεις ενός νυφικού
Με τη βοήθεια του αδελφού του Colin, ο Kevin Cotter κατάφερε να ανακαλύψει ότι ένα νυφικό είναι κατάλληλο εκτός από την γνωστή του χρήση και για σάκο του Μποξ, για χαλάκι yoga, για κουρτίνα ντους, για καμουφλάζ στο χιόνι, για να καλύπτει μια σχάρα, ακόμη και για να δημιουργήσετε σκιάχτρο Darth Vader.
101 χρήσεις ενός νυφικού

Αν και το ταξίδι του για την ανακάλυψη εκκεντρικών χρήσεων ενός νυφικού ήταν πράγματι ξεκαρδιστικό, ο Kevin Cotter παραδέχτηκε ότι ήταν μια καθαρτική εμπειρία. 
101 χρήσεις ενός νυφικού
Αυτός και η πρώην σύζυγός του ήταν ζευγάρι από το λύκειο, περισσότερο από το μισό της ζωής του, και μαζί της απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά. Όταν εκείνη έφυγε αυτός ένιωσε ότι καταστράφηκε. 
101 χρήσεις ενός νυφικού
Αλλά ευτυχώς, η τρελή ιδέα του αποδείχθηκε μια πολύ θεραπευτική εμπειρία. Με τη βοήθεια της οικογένειάς του, ο Kevin ανέκαμψε, έκτοτε ξαναπαντρεύτηκε και λέει ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. 
101 χρήσεις ενός νυφικού
Όσο για τη σχέση του με την πρώην, παίρνουν μαζί μια χαρά τώρα, δεδομένου ότι μοιράζονται την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, ηλικίας 9 και 11. Όσο για τις αντιδράσεις της για την ιδέα του ο Kevin ισχυρίζεται ότι μάλλον δεν θα θελήσει να υπογράψει το βιβλίο του..
101 χρήσεις ενός νυφικού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.dinfo.gr/?p=48317#ixzz1bsdApehp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου